160013-attackZlatan Ibrahimovic får inte ledigt från viktiga matcher i Europa League likt många andra stjärnspelare i Manchester United. Tur det, tycker de flesta, Zlatan är en av de största tillgångarna i laget. Tränaren José Mourinho har hittills gjort misstag som kostat laget premiärvinsten, men förhoppningsvis lär han sig av felstegen.

”Alla är med” bekräftar Zlatan Ibrahimovic på sin egen applikation enligt en artikel i Dagens Nyheter. Något kryptiskt kan man tycka, men det har på senaste tiden spekulerats kring att stjärnan skulle få ledigt från Manchester Uniteds match mot bland annat det ukrainska laget. Zlatan har spenderat några dagar i Italien, vilket satte igång ryktena om ledighet. Vad han egentligen gjorde i Italien är stämplat som hemligt. Tränaren José Mourinho bekräftar även att Zlatan även ska vara med och spela i ligamatchen mot Stoke söndag den 2 oktober. Fotboll betting slår i höjden så fort Zlatan är med, och det kan vara en bra chans för att lägga den där perfekta raden.

Zlatan var med i Europa League premiären

Inför premiärmatchen av Europa League, mellan Manchester United och Feyenoord rapporterades i Aftonbladet att flera stjärnor från Manchester United skulle avstå matchen. Dessa var Wayne Rooney, Luke Shaw, Antonio Valencia, Jesse Lingard, Henrich Mchitarjan och Phil Jones. Man Zlatan fanns med för att styra upp matchen, som dessvärre slutade i förlust. Detta kan mycket väl bero på att Zlatan inte fanns med i José Mourinhos startelva mot Feyenoord. Matchen slutade 1-0 till holländarna. Zlatan kommenterade efteråt på sin applikation att ”det var en dålig match, men det är många matcher kvar”. Det var helt enkelt ett riktigt fiasko och förhoppningsvis kommer Manchester United- tränaren José Mourinho att ta mer fördelaktiga beslut kring laget och matcher i framtiden. Det gäller att värna om och utnyttja sina stjärnspelare, och det verkar i alla fall som att Zlatan är sugen på revansch.